tribedo tribedo

Maksuliiketoimihenkilö OP Yrityspankille Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin kahta kokoaikaista (37,5 h/viikko) maksuliiketoimihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimipiste sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Maksuliiketoimihenkilön työtehtävät sisältävät sekä yritysasiakkaiden että henkilöasiakkaiden kotimaan ja ulkomaanmaksuihin liittyviä tehtäviä. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin. Aikaisemman kokemuksen maksuliikkeen tehtävistä katsomme eduksi.

Odotamme että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti sekä tehokkaasti. Olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Tehtävässä auttaa aiempi kokemus pankkialalta, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingin Vallilassa. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.

Työllistyt OP:lle vuokratyöntekijänä Tribedon kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2023 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin klo 7.30-18 välille.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.11.2022. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä Tribedon henkilöstökonsulttiin Päivi Toivoseen, paivi.2.toivonen@op.fi.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

 

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

 

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksuliiketoimihenkilö OP Yrityspankille Helsinkiin
Osoite: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo
Työsuhteen tiedot: Määräaikainen, kokoaikainen
Haku alkoi: 10.11.2022
Haku päättyy: 04.12.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki