tribedo tribedo

Maksuliiketoimihenkilö

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista Maksuliiketoimihenkilöä määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalveluille Helsinkiin.

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu OP Ryhmän ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden SEPA- ja ulkomaanmaksujen välityksiin ja selvittelyihin liittyvät Back Office -tehtävät.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä maksuliikepalveluiden syväosaajaksi. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin.

Lisäksi odotamme:

– kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– kokemusta ja osaamista maksuliikkeestä

– oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– paineensietokykyä

– yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Odotamme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen tehtäväalueen sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, erityisesti maksuliikenteen saralla.  Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

 

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 10.1.2018 (hakuaikaa jatkettu).


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksuliiketoimihenkilö
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.01.2018
Haku päättyy: 10.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki