tribedo tribedo

Maksuliiketoimihenkilöitä OP Yrityspankille Helsinkiin

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen OP Yrityspankille kahta maksuliiketoimihenkilöä. Työtehtävät sisältävät sekä yritysasiakkaiden, että henkilöasiakkaiden kotimaan ja ulkomaan maksuja ja niihin liittyviä tehtäviä. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin. Aikaisemman kokemuksen maksuliikkeen tehtävistä katsomme eduksi.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti, sekä tehokkaasti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingin Vallilassa tai Arkadiankadulla. Työllistyt Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) ja määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa mahdollisimman pian kesäkuun aikana ja päättyy 31.12.2021.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.6.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysyä opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksuliiketoimihenkilöitä OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: Mahdollisimman pian kesäkuun aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.06.2021
Haku päättyy: 20.06.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki