tribedo tribedo

Maksutoimeksiantojen käsittelijä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Vahvistamme maksutoimeksiantojen tiimiämme nyt kahdella uudella, osa-aikaisella toimihenkilöllä.

Toimihenkilöiden tehtäviin kuuluvat saapuvan postin esikäsittelytehtävät ja asiakirjojen skannaaminen. Tehtävät ovat rutiininomaisia ja vaativat tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta ja tehokkuutta.

Työtä on tarjolla vakituisesti 15 h/vko ja ne sijoittuvat joustavasti arkipäiviin klo 7-17 väliselle ajalle. Työt alkavat heti lokakuun alussa, ja työpiste sijoittuu Opsetin Pitäjänmäen konttorille.

Tässä 10-henkisessä työporukassa sinulta toivotaan hyviä tiimitaitoja, organisointikykyä sekä ripeää työotetta. Meiltä saat mukavat työkaverit ja työtäsi tukevan esimiehen, sekä hyödyksesi myös muun organisaation laajan osaamisen.

Nautit Opsetin kattavista henkilöstöeduista, aina lounasedusta hyvinvointisi tukemiseen.

Kiinnostuitko!

Jätä hakemuksesi 25.9. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula, puh. 050 5688 656. Laura on tavoitettavissa pe 20.9. klo 10-11 sekä ma 23.9. klo 12-13. Tavoitat meidät myös sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtäviin valituilta henkilöiltä tarkistamme luottotiedot.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksutoimeksiantojen käsittelijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.10.2019
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  15h/vko
Haku alkoi: 13.09.2019
Haku päättyy: 25.09.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki