tribedo tribedo

Matkavaluuttatoimihenkilö Helsinkiin

Haemme OP-Prosessipalveluille Maksuliikeprosessit-yksikköön määräaikaiseen, osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin

Matkavaluuttatoimihenkilöä

 

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluu Osuuspankkien yritys- ja henkilöasiakkaiden palvelu matkavaluutta-asioissa niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Tehtäviin sisältyy setelien myyntiä ja lunastusta sekä niiden aitouden tarkistusta, rahanpesuun liittyvien riskien tunnistamista, valuuttakassojen ja kirjanpidon täsmäytystä (SAP ja STA) sekä lähtevän ja saapuvan arvopostin käsittelyä.

Lisäksi työtehtävät pitävät sisällään arkistointia ja olemassa olevien ohjeiden päivittämistä sekä kuvankäsittelyä.

Odotamme

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Lisäksi rahankäsittely vaatii työntekijältä erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Lisäksi odotamme sinulta:

– Oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta
– Palveluhenkisyyttä
– Englannin kielen taitoa

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, mutta asenne ja innokkuus ovat tärkeintä. Ruotsin kielen taidon sekä aiemman kokemuksen rahojen käsittelystä ja valuuttojen tuntemisesta katsomme eduksi.

Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen, joka solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joko 27.8. tai 3.9. ja työaikasi on 30 h/vko. Toimipiste sijaitsee Helsingissä Mikonkadulla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään torstaina 19.7.2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Matkavaluuttatoimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan Palvelut
Työ alkaa: sopimuksen mukaan 27.8. tai 3.9.
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  30 h/vko
Haku alkoi: 05.07.2018
Haku päättyy: 19.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki