tribedo tribedo

Muutoshallinnan ja viestinnän asiantuntija OP Osuuskunnalle

Haemme nyt OP Osuuskunnalle Helsingin Vallilaan

muutoshallinnan ja viestinnän asiantuntijaa Arkistoinnin kehittämishankkeeseen

OP Ryhmän arkistonnin kehittämishankkeen eli Arkki-hankkeen tavoitteena on kehittää OP Ryhmän keskitetty arkistopalvelu sekä sähköistää OP Ryhmän fyysisiä arkistoja digitaaliseen muotoon asiakkaiden läpinäkyvyyden parantamiseksi omiin dokumentteihinsa sekä GDPR:n varmistamiseksi. Viestinnän ja muutoshallinnan asiantuntija vastaa hankkeen tavoitteita tukevan muutoshallinnan ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviin kuuluu

 • hankkeen muutosvaikutusten analysointi sekä muutoshallinnan suunnitelman laatiminen ja toteuttaminen
 • muutosagenttiverkoston luonti, hallinta
 • eri sidosryhmien koulutustarpeiden suunnittelu ja toteutus yhteistyössä hankkeen asiantuntijoiden kanssa
 • hankkeen viestinnän suunnittelu ja toteutus eri kanavissa (mm. intrasivustot, uutiset, Yammer)

Työsuhde on kuuden kuukauden määräaikaisuus ja se solmitaan Tribedon kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun puolessa välissä tai syyskuun alussa 2022. Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Helsingissä Vallilassa, ja työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi ja lähetät hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6.2022.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta tribedo.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Etsimämme henkilö

Etsimme verkostoitumiskykyistä muutoshallinnan ja viestinnän ammattilaista, jolta löytyy kehitys-, suunnittelu- ja toteutustehtävien laajaa hallintaa ja osaamista. Aiempi projektihallintakokemus muutoshallinnan alueelta sekä näytöt merkittävien muutoshankkeiden läpivientiin on vaatimuksena tässä tehtävässä.

Lisäksi toivomme

  • osaamista yritysviestintäkanavista ja työkaluista (mm. Teams/Sharepoint ja muut MS työkalut)
  • esiintymis- ja neuvottelutaitoja
  • määrätietoista ja kunnianhimoista työotetta asioiden edistämiseen
  • ongelmanratkaisukykyä ja analyyttistä työskentelytyyliä
  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaatiossa. Tribedo tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Muutoshallinnan ja viestinnän asiantuntija OP Osuuskunnalle
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kuukautta
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.06.2022
Haku päättyy: 21.06.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki