tribedo tribedo

Myynnistä innostuvia verkkoasiakaspalvelijoita Tampereelle

Myynnistä innostuvia verkkoasiakaspalvelijoita Tampereelle

Palvelumme kasvaessa haemme chat-palveluihin Tampereelle määräaikaiseen kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen myyntineuvottelijoita.

Tehtävät

Myynnilliset verkkoasiakaspalvelijat palvelevat chat-kanavan kautta OPn vakuutusten verkkokaupan asiakkaita sekä opastavat ja selvittävät vakuutuksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat muu vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen sekä heidän tilanteeseensa sopivien kokonaisratkaisuiden tarjoaminen.

Odotamme sinulta

– palvelu- ja myyntihenkisyyttä

– tavoitteellisuutta ja kehityshakuista asennetta

– oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– kykyä hoitaa hallitusti useita tehtäviä samanaikaisesti

– sujuvia IT-taitoja ja päätekirjoitustaitoa

– hyviä vuorovaikutustaitoja

– mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Opset on savuton työpaikka.

Tarjoamme

Tarjoamme joustavan työyhteisön ja mahtavan tiimin tuen. Kokoaikaisen tai osa-aikaisen määräaikaisen sopimuksen, jossa on mahdollisuus pysyvään työsuhteeseen, sopimusvaihtoehtoja 15 h/vko, 20 h/vko tai 37,5 h/vko.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myynnistä innostuvia verkkoasiakaspalvelijoita Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: elo-syyskuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018
Työaika: Osa-aikainen
  15 h/vko, 20 h/vko tai 37,5 h/vko
Haku alkoi: 11.07.2018
Haku päättyy: 12.08.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki