tribedo tribedo

Myyntineuvottelija Kuopioon

Nautitko myynnistä ja myynnillisistä tavoitteista? Koetko itsesi aktiiviseksi ja tuloshakuiseksi tiimipelaajaksi?

Haemme nyt energistä Myyntineuvottelijaa Uusien liiketoimintojen tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Tehtävät

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin Uudet liiketoiminnat -tiimiin jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse. Tehtävänä on uusien OPn palveluiden markkinoiminen ja myynti pääasiassa yritysasiakkaille, myytävien palveluiden kehittäminen ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit. Työtehtäviin kuuluu omien myyntien seuraaminen ja niiden peilaaminen tiimin yhteisiin myyntitavoitteisiin.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä todelliseksi huippumyyjäksi. Hakijalta odotamme halukkuutta kehittää myymiään tuotteita ja motivaatiota päästä myynnillisiin tavoitteisiin.

Lisäksi odotamme:

  • avoimuutta ja positiivisuutta
  • Start-up -henkisyyttä
  • oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme uusia ja innovatiivisia tuotteita, joita on mielenkiintoista myydä sekä mahdollisuuden kehittää myytäviä tuotteita ja myyntiprosesseja yhdessä tilaaja-asiakkaiden kanssa. Tukena on positiivinen ja nuorekas tiimi, jossa on mukavaa ja inspiroivaa työskennellä. Tarjoamme myös mahdollisuuden päästä aktiivisesti kehittämään tiimin toimintamalleja.

HUOM! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 31.10.2017, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että hakuaikaa on pidennetty.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelija Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: 01.11.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.05.2018
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5h/vko
Haku alkoi: 17.10.2017
Haku päättyy: 31.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki