tribedo tribedo

Myyntineuvottelija Oma yhteyshenkilö -ajanvarauspalveluun Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu-, tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme kokoaikaista ajanvaraus- ja myyntineuvottelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Oma yhteyshenkilö -ajanvarauspalveluun Tampereelle.

Työ pitää sisällään puhelinkanavassa toteutettavaa ajanvaraustyötä Pohjola Vakuutuksen Oma yhteyshenkilö -palvelussa toimiville yritysvakuutusmyyjille. Työ tarjoaa mahdollisuuden haastaa itseään ajanvaraustyössä ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa

Sinulla on positiivista asennetta ajanvaraus- ja myyntityötä kohtaan. Tavoitteellisen työskentelyn lisäksi haluamme, että sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee! Olet tehokkaan työotteen omaava, sosiaalinen ja aito persoona, jolla on sana hallussa.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työssä onnistumiseksi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työsuhde alkaa alustavasti 22.2.2021 ja teemme valitulle henkilöille vakituisen työsopimuksen. Hakuaika päättyy 16.2. mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä sähköpostitse rekrytoivalta esimieheltä Teemu Mannilalta: teemu.mannila@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelija Oma yhteyshenkilö -ajanvarauspalveluun Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 22.2.2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 04.02.2021
Haku päättyy: 16.02.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki