tribedo tribedo

Myyntineuvottelija vakuutustiimiin Kuopioon

Palvelumme kasvaessa haemme Kuopion vakuutuspalveluihin myyntineuvottelijaa.

Tehtävät

Tehtävään kuuluu vakuutusten vuositarkastuksen ajanvaraussoitot OPn yritysasiakkaille. Alati muuttuvassa maailmassa vakuutusturvan ajantasaisuus on ehdottoman tärkeää, ja tarjoamamme palvelu onkin jo ennestään tuttu monille asiakkaillemme!

Arvostamme

Arvostamme tavoitteellista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olethan myös kiinnostunut finanssialasta ja sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhelintyöstä ja/tai asiakaspalvelusta sekä kielitaidon (ruotsi ja englanti).

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikaista työtä hakevalle henkilölle. Työtunnit ovat sovittavissa joustavasti. Meistä saat rennon ja nykyaikaisen työnantajan, ja käyttöösi modernit työskentelyvälineet. Tiimissämme vallitsee todella vahva tiimihenki ja tekemisen meininki, kaveria kannustetaan ja töitä tehdään iloisen rempseällä asenteella!

Kiinnostuitko? Jätähän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 23.9.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelija vakuutustiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2019 asti
Työaika: Osa-aikainen
  12,5 h/vko tai 20 h /vko, sopimuksen mukaan
Haku alkoi: 28.08.2018
Haku päättyy: 23.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki