tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita Joustavaan puhelinpalveluun ja Myyntitiimiin Kuopioon

Palvelumme voimakkaasti kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon

Myyntineuvottelijoita Joustavaan puhelinpalveluun ja Myyntitiimiin

Tehtävät

Tiimeissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme uudet työntekijät työtehtävään laadukkaasti noin kahden viikon kattavalla perehdytysjaksolla.

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin tiimeihin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse ja verkkoviestein. Työtehtävät alkavat asiakkaiden suorakontaktoinnista, minkä aikana syvennyt pankki- ja varallisuudenhoidon palveluihin.

Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.

Odotamme

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Oletko juuri Sinä uusi jäsen nykyaikaisessa ja joustavassa työyhteisössämme, jolle tiimihenki ja yhdessä tekeminen on tärkeää? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta positiivista asennetta finanssialan puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaillemme ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsinkielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Asenne ratkaisee!

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvan maailman näköalapaikalla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.

Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen ja vaihtelevia työtehtäviä. Tarjoamme Sinulle myös kiinteän kilpailukykyisen TES:iin perustuvan tuntipalkan. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön.

Tarjoamme joustavilla työajoilla hyvät mahdollisuudet työskentelyyn eri elämäntilanteissa ja työ soveltuukin erinomaisesti myös opiskelijalle.

Työt alkavat kesäkuun alussa tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sekä toistaiseksi voimassaolevia tai määräaikaisia työsopimuksia. Työtä on mahdollista tehdä sekä päivä- että iltavuoroissa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisten kysymysten suhteen osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 10.6.2018 (hakuaikaa jatkettu)


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita Joustavaan puhelinpalveluun ja Myyntitiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 1.12.2019 tai toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: Osa-aikainen
  12,5-37,5 h/vko
Haku alkoi: 16.05.2018
Haku päättyy: 10.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki