tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita joustavaan puhelinpalveluun Kuopioon

Palvelumme kasvaessa ja kehittyessä haemme kokoaikaisiin, vakinaisiin työsuhteisiin Myyntineuvottelijoita Kuopion toimipisteellemme.

Etsimämme uudet tiimiläiset ovat asiakaspalveluhenkisiä, ratkaisukeskeisiä ja reippaalla asenteella varustettuja henkilöitä, joilla on lisäksi tavoitteellinen ote työskentelyyn. Odotamme sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan sekä aitoa halua tarjota asiakkaille erinomaisia asiakaskokemuksia.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja arvostamme kokemustasi asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Ruotsin kielen taito ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta, sillä perehdytämme uudet työntekijät neljän viikon mittaisella perehdytysjaksolla.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Pääset tutustumaan laajasti kumppanimme tarjoamiin pankkipalveluihin ja etsimään näistä asiakkaidemme elämäntilanteisiin sopivimmat ratkaisut. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluukin ratkaisujen tarjoaminen asiakkaillemme niin päivittäisiin pankkiasioihin kuin säästämiseen ja rahoitukseen.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä myös uusiin tehtäviin osaamisen karttuessa. Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen, vaihtelevia työtehtäviä ja tukea oppimiseen intensiivisen perehdytyksen avulla. Työyhteisömme leimaa positiivisuus, yhteishenki ja rento työilmapiiri, jossa työskennellään yhdessä lujasti kohti asetettuja tavoitteita ja erinomaisia asiakaskokemuksia.

Työnantajana olemme joustava ja avoin, minkä vuoksi pyrimme osallistamaan tiimiläisiä uusien ideoiden ja toimintatapojen kehittämiseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä työnantajana, olethan meihin pikimmiten yhteydessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana.

Lisätietoja antaa palveluesimies Anna-Maria Jussila p. 0401851103


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita joustavaan puhelinpalveluun Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Lokakuussa 2018
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.09.2018
Haku päättyy: 17.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki