tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita Kuopioon

Meillä Kuopiossa tarjotaan nyt sekä koko- että osa-aikaisia myyntineuvottelijan tehtäviä pankkipalvelutiimeissä, jossa palvellaan OP Ryhmän asiakkaita sekä puhelimen että verkkoviestien välityksellä.

Työtehtävät alkavat asiakkaiden suorakontaktoinnista, jonka jälkeen sinut sijoitetaan yhteen kolmesta pankkitiimistämme, jossa tehtäväsi vielä täsmentyvät. Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät erilaiset projektit.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi.

 

Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina. Tämä nimittäin näkyy myös henkilöstötyytyväisyyskyselyiden hyvissä tuloksissa.

 

Toivomme sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee!

Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä. Työaikamme ovat joustavat: työvuoroja tiimissä tehdään ma-pe 8-22 välillä ja lauantaisin 8-16 välillä. Työvuorotoiveesi huomioiden meillä on myös helppo yhdistää työelämä sekä vapaa-aika. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. hyvinvointietuja, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Työ tehtävässä alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa 2019 ja teemme valituille henkilöille vakituiset työsopimukset. Hakuaika päättyy 19.5., mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoa? Soita rohkeasti: Anna-Maria Jussila p. 040 185 1103

Tiesitkö että finanssialan myyntityö on itse asiassa asiantuntijatyötä? Lue lisää täältä: https://opset.fi/finanssialan-myyntityo-on-asiantuntijatyota


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko tai 37,5 h/vko
Haku alkoi: 23.04.2019
Haku päättyy: 19.05.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki