tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme osa-aikaisia myyntineuvottelijoita 6 kk määräaikaisiin työsuhteisiin Asiamiesten ajanvarauspalvelut -tiimiin Kuopioon.

Työ pitää sisällään puhelinkanavassa toteutettavia ajanvaraustehtäviä. Myyntineuvottelijan tehtävänä on kontaktoida asiakkaita puhelinkanavassa ja varata heille aika vakuutustapaamiseen asiamiehen kanssa. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittää myynti- ja asiakaspalvelutaitoja sekä hyvät etenemismahdollisuudet.

Haemme voittaja-asenteen omaavia henkilöitä, jotka ovat periksiantamattomia ja tavoitehakuisia. Nopea oppimiskyky on työssä menestymisen edellytys. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Tuleva tiimiläinen on sanavalmis, sinnikäs ja aito persoona, jolla on erinomainen asiakaspalveluasenne.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työssä onnistumiseksi. Tarjolla on tehtäviä n. 6 hengen huipputiimissä, jossa työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja puhalletaan vahvasti yhteen hiileen. Koko tiimi koostuu 28 henkilöstö muut palvelut mukaan luettuna. Tarjoamme joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden päästä tutustumaan finanssialan ihmeelliseen maailmaan. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun ja kattavan työterveyshuollon.

Työ tehtävässä alkaa 14.10.2019 tai sopimuksen mukaan, ja teemme valituille henkilöille 6 kk määräaikaiset työsopimukset. Haemme sekä kokoaikaisia, että osa-aikaisia osaajia. Osa-aikaisilla minimituntimäärä on 10 h/vko. Töitä on mahdollista tehdä joustavasti välillä 9-20. Hakuaika tehtävään päättyy 20.10., mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Lisätietoja saat joko sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi tai puhelimitse palveluesimieheltä Tanja Sutiselta puh. 040 182 1173 arkisin 9-17.

Tehtävissä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valittujen henkilöiden luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 14.10.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 04.10.2019
Haku päättyy: 13.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki