tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Kuopiossa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Kuopiossa on jo lähes 230 opsetlaista, jotka työskentelevät monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä kuopiolaisella meiningillä! Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Vahvistamme nyt Opsetin pankkitoiminnan palvelutiimiä uusilla myyntineuvottelijoilla, jotka tulevat hoitamaan OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvää kokonaisvaltaista myyntiä ja asiakaspalvelua puhelimessa sekä muissa sähköisissä kanavissa. Tehtävässä kartoitat asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeita, teet rohkeasti ratkaisuesityksiä sekä myyt uusia palveluita.

Tarjoamme sinulle väylän pankkimaailmaan ja saat tilaisuuden kerryttää ja laajentaa monipuolisesti pankkitietämystäsi, riippumatta miten korkealle finanssialalla urasi tähtäät. Työtä on tarjolla vähintään 20 h/vko sekä toistaiseksi voimassa olevilla, että määräaikaisilla sopimuksilla. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet motivoitunut asiakaspalvelutyöhön. Olet työotteeltasi tavoitteellinen ja tuloksellinen ja haluat kehittää myyntitaitojasi. Toivomme, että sinulla on rohkea palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityötaidot. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Käytät sujuvasti suomen kieltä niin kirjallisesti kuin suullisestikin, myös englannin ja ruotsin kielen taidosta on etua. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynnistä on aina plussaa, samoin pankki- ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia. Ammattiylpeytesi muodostuu joka tapauksessa erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen ympärille.

Työt alkavat mahdollisimman pian huhtikuun aikana. Työvuorot sijoittuvat joustavasti ma-la klo 9-20 väliselle ajalle.

Meillä pääset tutustumaan finanssialan monipuolisiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 25.3. Teemme valintoja jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Hakuaikaa jatkettu 12.4. saakka.

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Elina Malinen, arkisin klo 9-15 puh: 0406578078 ja opset.rekrytointi@op.fi.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollsimman pian huhtikuun aikana
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  Vähintään 20h/vko
Haku alkoi: 12.03.2020
Haku päättyy: 12.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki