tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita Kuopioon

Palvelumme voimakkaasti kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin


Tehtävät

Pankkitiimeissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme uudet työntekijät työtehtävään laadukkaasti noin kahden viikon mittaisella perehdytysjaksolla.

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalveluiden ulossoittotiimiin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse ja verkkoviestein. Työtehtävät alkavat olemassa olevien asiakkaiden kontaktoinnista ja tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa osaamisen karttuessa.

Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.

Odotamme 

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Oletko juuri sinä uusi jäsen nuorekkaassa ja joustavassa pankkitiimissämme, jolle tiimihenki ja yhdessä tekeminen on tärkeää? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsin kielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi.

Asenne ratkaisee!

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvan maailman näköalapaikalla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.

Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen ja vaihtelevia työtehtäviä. Tarjoamme Sinulle myös kiinteän kilpailukykyisen TES:iin perustuvan tuntipalkan. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön.

Tarjoamme joustavilla työajoilla hyvät mahdollisuudet työskentelyyn eri elämäntilanteissa ja työ soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun / syyskuun aikana. Määräaikainen työsuhde solmitaan vuoden 2019 tammikuun loppuun asti Työsopimuksia on tarjolla osa-aikaisia ja kokoaikaisia, tuntimäärät sovittavissa 10 h/vko, 20 h/vko tai 37,5 h/vko. Palveluaikamme on ma-pe 9.00-20.00 ja la 10.00-16.00.

Katso alta video, jossa tulevat työkaverisi kertovat millaisesta tiimistä ja paikasta on kyse.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset
Työ alkaa: elo-syyskuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2019
Työaika: Osa-aikainen
  10 h/vko, 20 h/vko tai 37,5 h/vko
Haku alkoi:
Haku päättyy: 31.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki