tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita Oma yhteyshenkilö -ajanvarauspalveluun Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu-, tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia ajanvaraus- ja myyntineuvottelijoita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Oma yhteyshenkilö -ajanvarauspalveluun Tampereelle.

Työ pitää sisällään puhelinkanavassa toteutettavaa ajanvaraustyötä Oma yhteyshenkilö -palvelussa toimiville yritysvakuutusmyyjille. Työ tarjoaa mahdollisuuden haastaa itseään ajanvaraustyössä ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Haemme henkilöitä, joilla on positiivista asennetta ajanvaraus- ja myyntityötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee! Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Tuleva tiimiläinen on tehokkaan työotteen omaava, sosiaalinen ja aito persoona, jolla on sana hallussa.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen, ja jatkuvan tuen työssä onnistumiseksi. Opset tarjoaa myös työsuhde-etuina mm. lounasedun, ePassin, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Työ tehtävissä alkaa elokuun alussa, ja teemme valituille henkilöille vakituiset työsopimukset. Hakuaika päättyy 6.7.2020, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, kysythän lisätietoa sähköpostitse: juho.ketonen@op.fi, palveluesimies: Juho Ketonen

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita Oma yhteyshenkilö -ajanvarauspalveluun Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Elokuun 2020 alussa
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.06.2020
Haku päättyy: 06.07.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki