tribedo tribedo

Osa-aikaisia myyntineuvottelijoita Ouluun

Toimintamme laajentuessa haemme nyt Ouluun uusia osa-aikaisia myyntineuvottelijoita. Tässä työssä opit pankkipalveluiden perusteet, jotka kantavat sinua läpi finanssiurasi, tähtäätpä kuinka korkealle tahansa.

Tehtävänäsi on OP:n asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen.

Jos Sinä olet tulevaisuuden myyntitykki ja teet rohkeasti ratkaisuesityksiä asiakkaiden tarpeisiin, haluamme juuri sinut tiimiimme. Meillä pääset tutustumaan uusasiakashankinnan saloihin ja erilaiset projektit kuuluvat arkeemme. Panostamme perehdytykseesi ja työsopimus voidaan räätälöidä elämäntilanteesi mukaisesti, tarjoamme sinulle 16 h/vko ja mahdollisuuden lisätöihin. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työtä tehdään iltapainotteisesti sekä lauantaina.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Haluatko sinä tuottaa ylivertaisia asiakaskohtaamisia meidän kanssamme?

Haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa opset.rekrytointi@op.fi  tai soittamalla arkisin 10-14 välillä Elina Malinen p.0406578078

Pidämme Opset infon TE-toimiston Oulun asiointipaikassa (Torikatu 34-40) tiistaina 6.11 klo 10. Olet tervetullut kuulemaan lisää Opsetin avoimista tehtävistä!

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Osa-aikaisia myyntineuvottelijoita Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  16 h/vko + mahdollisuus lisätyöhön
Haku alkoi: 18.10.2018
Haku päättyy: 25.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki