tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin

Palvelumme voimakkaasti kasvaessa, haemme Opset Oy:lle Kuopioon koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Tehtävät

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalvelutiimeihin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse. Tehtävänä on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.

Odotamme

Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsin kielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle kiinteän kilpailukykyisen kuukausi- tai tuntipalkan, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön. Työt alkavat 4.12. tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään 6 kuukaudeksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi.

Palveluaikamme on ma-pe 8.00-22.00 ja la 8.00-18.00.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Haku myyntineuvottelijatehtävään on avattu uudelleen ja hakuaika päättyy 19.11.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Lisätiedot: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: 4.12. tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.10.2017
Haku päättyy: 19.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki