tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin Kuopioon

Palvelumme voimakkaasti kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin

Tehtävät

Pankkitiimeissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme uudet työntekijät työtehtävään laadukkaasti noin kahden viikon mittaisella perehdytysjaksolla.

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalvelutiimeihin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse ja verkkoviestein. Työtehtävät alkavat asiakkaiden suorakontaktoinnista, jonka jälkeen sinut sijoitetaan yhteen kolmesta pankkitiimistämme, jossa tehtäväsi vielä täsmentyvät.

Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit. Tässä työssä opit pankkipalveluiden perusteet, jotka kantavat sinua läpi finanssiurasi, tähtäätpä kuinka korkealle tahansa.

Odotamme

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Oletko juuri sinä uusi jäsen nuorekkaassa ja joustavassa pankkitiimissämme, jolle tiimihenki ja yhdessä tekeminen on tärkeää? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsin kielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi.

Asenne ratkaisee!

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvan maailman näköalapaikalla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.

Etsimme rahoitusalan tulevia osaajia kolmeen dynaamiseen pankkitiimiin. Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen ja vaihtelevia työtehtäviä. Tarjoamme Sinulle myös kiinteän kilpailukykyisen TES:iin perustuvan tuntipalkan. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön.

Tarjoamme joustavilla työajoilla hyvät mahdollisuudet työskentelyyn eri elämäntilanteissa ja työ soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Työt alkavat 3.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työsuhde solmitaan vuoden 2018 loppuun asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 12,5-37,5 tuntia viikossa, tuntimäärät ovat kuitenkin sovittavissa. Palveluaikamme on ma-pe 7.00-22.00 ja la 9.00-16.00.

Haemme myös muutamaa henkilöä kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Tutustu videolla Opsetiin ja työntekijöidemme ajatuksiin: https://www.youtube.com/watch?v=OPgbNhc7aok

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisten kysymysten suhteen osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 15.4.2018 (hakuaikaa jatkettu).


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  12,5-37,5 h/vko
Haku alkoi: 27.03.2018
Haku päättyy: 15.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki