tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita vakuutuspalveluihin Kuopioon

Oletko myynnistä innostuva ja tavoitteellinen henkilö? Sinulta löytyy halua kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä. Mikäli tunnistit itsesi näistä, olet etsimämme henkilö. Palvelumme kasvaessa haemme Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, myyntineuvottelijoita työskentelemään vakuutuspalvelut -tiimiin.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse (in+out), sekä chat- ja verkkoviestien hoitaminen. Tehtävänä on asiakkaiden vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen ja uusien palveluiden myynti sekä ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi. Lisäksi tiimissämme hoidetaan yritysasiakkaiden vuositarkastusten ajanvarauspalvelua sekä erilaisia projektiluontoisia työtehtäviä.

Odotamme

Odotamme sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen kielitaito, etenkin ruotsin ja englannin kielen osaaminen, sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa kirjallista viestintää.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Huippu tiimin, jossa positiivisuus näkyy asenteesta. Tarjoamme Sinulle kiinteän kilpailukykyisen kuukausi- tai tuntipalkan, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja työympäristön. Hakuaika päättyy 27.5.2018 (hakuaikaa jatkettu)


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita vakuutuspalveluihin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset
Työ alkaa: 28.5.2018
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  30-37,5 h/vko
Haku alkoi: 03.05.2018
Haku päättyy: 27.05.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki