tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita vakuutustiimiin

Palvelumme kasvaessa haemme Kuopioon määräaikaiseen työsuhteeseen

Myyntineuvottelijoita Vakuutustiimiin

 

Tehtävät

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin vakuutuspalvelutiimiin, jossa palvelet OP Ryhmän henkilöasiakkaita puhelimitse ja sähköisissä kanavissa asiakkailta tulevien yhteydenottojen kautta. Tehtävänä on asiakkaiden vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen ja uusien palveluiden myynti sekä ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi. Lisäksi tiimissämme hoidetaan yritysasiakkaiden vuositarkastusten ajanvarauspalvelua sekä erilaisia projektiluontoisia ulossoittokampanjoita.

 

Odotamme

Olet myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen kielitaito, etenkin ruotsin ja englannin kielen osaaminen sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee.

 

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle kiinteän kilpailukykyisen kuukausi- tai tuntipalkan, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön. Työsopimus tehdään alustavasti määräaikaisena elokuun 2018 loppuun asti. Työt alkavat 8.1.

Työajat sijoittuvat tällä hetkellä arkisin 8-20.30 ja lauantaisin 8.30-18 väliselle ajalle. Sunnuntaityötä tehdään satunnaisesti.

 

Hakuaika tehtävään päättyy 24.12.2017, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

 

Lisätiedot: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita vakuutustiimiin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: 8.1.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Elokuun 2018 loppuun
Työaika: Osa-aikainen
  30-37,5 h/vko
Haku alkoi: 04.12.2017
Haku päättyy: 24.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki