tribedo tribedo

Valmentaja Opsetille Helsinkiin

Opset tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla eri liiketoimintojen käyttöön laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluita. Opset on kuin ketterä joukkue, joka on valmiina hyökkäykseen nopeasti. Haemme nyt Helsingin joukkueeseemme valmentajaa!

Valmentajan tärkeimpänä tehtävänä on tukea henkilöstöä arjessa. Olet esimiestemme oikea käsi ja varmistat, että heidän henkilöstönsä on osaavaa ja tiimeissä vallitsee tekemisen meininki.

Valmentajan roolissa pääset kehittymään ja haastamaan. Haluamme olla rehellisiä, tämä tehtävä ei tule olemaan helppo nakki. Tulet kokemaan sekä onnistumisen että epäonnistumisen tunteita, mutta voit olla varma, että tässä roolissa pääset toteuttamaan niin monipuolisia tehtäviä ja se tarjoaa sinulle eväät tulevaisuuden urallesi.

Jos seuraavat asiat saavat niskakarvasi pystyyn ja ahdistuksen tunteen kurkkuusi, tämä tehtävä ei ole sinua varten:

  • Uusien työntekijöiden opastaminen, ohjaaminen ja hellä valmentaminen oikeaan suuntaan arjessa
  • Tulosvaatimukset omassa sekä valmennettavien työssä
  • Nopeat muutokset ja tiukat aikataulut

Jos kuitenkin tunnistat, että hoidat homman maaliin myös tiukan paikan tullen, olet paineenkestävä moniosaaja joka on valmis tukemaan henkilöstöä myös muutoksen edessä, tämä tehtävä on tehty sinua varten.

Opsetilla on myös oikein mainiot henkilöstöedut kuten: kattava työterveyshuolto, vakuutukset, puhelin- ja lounasedut. Kehitysmahdollisuudetkin ovat ihan mahtavat!

Kerro meille hakemuksellasi, miten sinä valmentaisit henkilöstöämme kohti huipputuloksia ja varmistat omalla työlläsi yhteisten tavoitteiden saavuttamisen! Tule osaksi Opsetin osaavaa joukkuetta ja jätä hakemuksesi 10.3.2019 mennessä.

Mikäli sinulle heräsi tehtävästä kysyttävää, niihin puhelimitse vastaa rekrytointikoordinaattori Tia Lahtinen p.0406820733 1.3 klo 12-14 ja 5.3 klo 12-14. Voit lähettää myös sähköpostia rekrytiimillemme opset.rekrytointi@op.fi, otamme huomioon kuitenkin vain rekrytointijärjestelmämme kautta jätetyt hakemukset.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Valmentaja Opsetille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.02.2019
Haku päättyy: 10.03.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki