tribedo tribedo

Osa-aikainen projektiassistentti Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen & Teknologia -yksikköön Helsingin Vallilaan osa-aikaista

Projektiassistenttia

Tässä roolissa pääset mukaan monipuolisiin tehtäviin ja kokonaisuuksiin. Tulet työskentelemään ketterässä Tribe Support -tiimissä, joka tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistuksia Kehittämisen ja Teknologian organisaatiossa työskenteleville Product Ownereille, Heimojohtajille sekä talouden ammattilaisille. Työtehtävät pitävät sisällään mm. erilaisia raportoinnin tukitehtäviä, talouteen liittyvää kustannusseurantaa, järjestelmäkäytön tukemista, sekä portfoliohallintaa. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäisen viestinnän sisällöntuotantoa ja monipuolista dokumentointia.

Tehtävässä viihdyt ja pärjäät, kun sinulta löytyy tarkkaa ja huolellista työotetta. Olet lisäksi palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät organisointitaidot, sekä kyky priorisoida asioita. Tulet toimimaan monipuolisten support-tehtävien parissa ja palvelet sisäisiä sidosryhmiä, joten hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat ehdottomasti eduksesi. Työskentely tapahtuu sujuvalla suomen kielellä, mutta satunnaisesti saatat tarvita englantia. Aikaisempi kokemus esim. projektityöskentelystä tai assistenttitehtävistä on hyvä juttu, ja sinulla voi olla vaikka kaupallinen koulutustausta, esim. tradenomi tai vastaava. Koska tehtävässä käytetään päivittäin erilaisia järjestelmiä, niin kaipaamme luonnollisesti sujuvia IT-taitoja; vähintään MS Office -paketti olisi hyvä olla hallussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen, sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaation tukemiseen. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, erilaiset työhyvinvointia tukevat mallit, sekä kattavan työterveyshuollon. Viikoittainen työaika tässä tehtävässä on 20-37,5 tuntia. Työ alkaa tammikuun 2020 aikana, ja kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa. Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle, ja työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään oheisen linkin kautta 3.1.2020 mennessä.

Mikäli kaipaat lisätietoa, niin lähetä sähköpostia palvelupäällikkö Tanja Koskenkorvalle (tavoitettavissa 30.12. tanja.koskenkorva@op.fi)

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hyväksytty terveystarkastus sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Osa-aikainen projektiassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut
Työ alkaa: Tammikuussa 2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 23.12.2019
Haku päättyy: 03.01.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki