tribedo tribedo

Osa-aikainen toimihenkilö pankkitoiminnan projektiin (Kuopio)

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Vahvistamme pankkitoiminnan palveluitamme Kuopiossa ja haemme nyt uusia osa-aikaisia toimihenkilöitä back office -tehtäviin vuoden loppuun saakka.

Tässä tehtävässä tulet käsittelemään ja tarkastamaan, sekä postittamaan erilaisia asiakirjoja ja dokumentteja osana pankkitoiminnan loppuselvityksiä. Työ on rutiininomaista, mutta vaatii silti tarkkuutta ja tehokkuutta.

Sinulla on hyvät IT-taidot, sujuva suomen kielen osaaminen, kyky oppia nopeasti uusia tehtäviä sekä noudattaa sovittuja prosesseja ja toimintamalleja. Olet työotteeltasi huolellinen, tavoitteellinen ja itsenäinen. Sinulla voi olla esim. kaupallinen koulutus ja aikaisempaa toimistotyökokemusta. Pankkialan kokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollista.

Työtä seurataan volyymi-, laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työpiste sijaitsee Kuopion Savilahdessa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuutta.

Työt alkavat pian, heti heinäkuun alussa ja työsuhde solmitaan projektin mukaisesti vuoden loppuun saakka.

Työtä on tarjolla vaihtelevasti 20-37,5 h/vko. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin klo 8-16 väliselle ajalle.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?

Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Osa-aikainen toimihenkilö pankkitoiminnan projektiin (Kuopio)
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Heinäkuu 2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 22.06.2020
Haku päättyy: 05.07.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki