tribedo tribedo

Osa-aikainen toimihenkilö talouspalvelut tiimiin Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt osa-aikaisella toimihenkilöllä

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääasiassa tilinpäätös oikaisujen parissa. Tämän lisäksi työtehtävät voivat koostua myös tiimin muista työtehtävistä kuten ostolaskujen käsittelystä.

Työtehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta sekä aiempaa tuntemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja niiden ymmärtämistä.

Arvostamme aikaisempaa toimistotyökokemusta, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tilinpäätös oikaisujen parista. Edellytämme sujuvaa suomen sekä englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaidon katsomme eduksesi.

Työ on osa-aikaista 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voi vaihdella 20 ja 37,5 viikkotunnin välillä palvelutilanteen mukaan. Odotamme, että pystyt työtilanteen vaatiessa työskennellä myös täysin viikkotunnein. Työtä tehdään toimistoltamme käsin.

Työ alkaa 9.8.2021 ja sopimus solmitaan määräaikaisena 31.12.2021 saakka.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 25.7.2021 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä Lauraan laura.maunula@op.fi

Tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Osa-aikainen toimihenkilö talouspalvelut tiimiin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 9.8.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 09.07.2021
Haku päättyy: 25.07.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki