tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Joensuuhun

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Joensuussa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Joensuussa on jo lähes 80 opsetlaista, jotka työskentelevät erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa, joissa työkaluinamme toimivat niin puhelin kuin muutkin sähköisen viestinnän välineet.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt osa-aikaisia (min. 20h/vko) asiakasneuvojia määräaikaisiin työsuhteisiin Joensuun Tiedepuistolle.

Asiakasneuvojamme työskentelevät joustavassa pankkipalvelutiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän asiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.

Työtehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin sekä verkkoviesteihin vastaaminen, asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät monipuoliset projektit.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun sinulta löytyy positiivinen ja tavoitteellinen, sekä asiakaslähtöinen palveluasenne! Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, ja käytät sujuvasti päätetyöskentelyssä tarvittavia asiakkuusjärjestelmiä. Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille erinomaisia asiakaskokemuksia. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen alati muuttuvassa finanssimaailmassa.

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja kattavan kolmen viikon perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että olet osa osaavaa tiimiämme. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki: tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Työt alkavat lokakuun lopussa ja määräaikainen työsuhde kestää noin 6 kuukautta. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 8-20 väliselle ajalle. Työtä tehdään osa-aikaisesti vähintään 20 h/vko. Työvuorotoiveesi huomioidaan ja pyrimme siihen että sinun on helppo yhdistää työ ja vapaa-aika. Kolmen viikon perehdytys järjestetään arkipäivisin klo 9-17 ja tämä ajanjakso koulutuksineen on kokoaikaista. Nautit Opsetin kattavista työsuhde-eduista, aina lounasedusta työhyvinvointisi tukemiseen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 17.10. ja olemme yhteyksissä hakijoihin jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteys joko puhelimitse tai sähköpostitse: Mari Räty puh. 040-6822135, opset.rekrytointi@op.fi.

Rekryinfo ti 8.10. klo 13.00-14.00 TE-toimiston aulassa (Torikatu 36 A, 4.krs.)

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Lokakuun 2019 lopulla
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: noin 6 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  min. 20 h/vko
Haku alkoi: 27.09.2019
Haku päättyy: 17.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki