tribedo tribedo

Ostoasiantuntija Liiketoiminnan tukeen Helsinkiin

Haemme vakituiseen vuokratyösuhteeseen OPn Hankinta ja toimitilapalvelut –osastolle, kehitys ja osto -yksikköön Helsinkiin

Ostoasiantuntijaa – Liiketoiminnan tuki

Tehtävät

Tavoitteenasi on tarjota ammattitaitoista tukea OP Ryhmän liiketoiminnan tukipalveluiden ostoon ja pienhankintaan kattaen erityisesti kiinteistöhallinta-, logistiikka-, toimisto-, markkinointi- ja viestintäpalvelut. Määrittelet ostettaville palveluille ja näihin kuuluville sopimuksille optimaaliset ostoprosessit ja vastaat niiden käyttöönottoon liittyvistä tehtävistä sekä sisäisesti että toimittajarajapinnassa.

Vastaat käyttöönotettujen palveluiden tilaamisen tuesta, seurannasta ja jatkokehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös taktinen osto kattaen tarvittaessa myös kilpailuttamisen, sopimusneuvottelun ja sopimusten hallinnoinnin. Tukenasi ovat OP Ryhmän hankintaprosessi sekä SAP Ariba -järjestelmä. Tärkeimmät sisäiset yhteistyöryhmäsi ovat hankintapäälliköt, ostotiimi sekä liiketoiminnan edustajat. Toimit läheisessä yhteistyössä toimittajien kanssa.

Odotamme

Edellytämme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta liiketoimintaa tukevien palveluiden ostosta ja/tai hankinnasta kattaen kilpailuttamisen. Sinulla tulee olla hyvä kokemus tilauksesta maksuun -prosessista ja sen operatiivisesta hallinnoinnista. Erinomainen hankintajärjestelmäosaaminen (esim. SAP Ariba) sekä kyky ja into omaksua uusia järjestelmiä on tärkeä edellytys tehtävässä menestymiseen.

Odotamme sinulta myös:

– Itsenäistä, oma-aloitteista sekä kehityshenkistä ja tuloshakuista työskentelyotetta

– Kykyä ja halua hallita yksityiskohdat, mutta hahmottaa myös kokonaisuuksia

– Organisointi- ja paineensietokykyä

– Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja

– Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

– Kaupallinen/tekninen alempi tai ylempi korkeakoulututkinto

Tarjoamme

Tarjoamme haastavan tehtävän kehittävässä ja innokkaassa tiimissä. Työtä tehdään moderneissa työtiloissa Vallilassa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta 22.2. mennessä.

 

Lisätiedot saat sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostoasiantuntija Liiketoiminnan tukeen Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Hankinta ja toimitilapalvelut
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.02.2018
Haku päättyy: 22.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki