tribedo tribedo

Ostoassistentti Helsinkiin

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan vuokratyösuhteeseen OP Hankintapalveluille Helsinkiin

Ostoassistenttia

Tehtävät

Ostoassistentin tehtävänä on toimia tilauksesta maksuun prosessin asiantuntijana. Ostoassistentti huolehtii prosessien laadukkuudesta ja toimivuudesta prosessissa mukana olevien toimijoiden kanssa (mm. tilaajat, hyväksyjät, toimittajat, hankinta, ostolaskunkäsittely) sekä tarvittavasta koulutuksesta, opastuksesta ja asiakaspalvelusta. Nyt haettavan ostoassistentin omana vastuualueena on nimenomaan terveydenhuollon palvelu- ja materiaalitilaukset. Tehtävässä tulee tuntea myös muiden hankintakategorioiden tilauksesta maksuun prosessit ja osata antaa tukea niihin liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme

Hakijalta odotamme 1-3 vuoden kokemusta hankinnan, oston, taloushallinnon ja/tai muiden palveluiden operatiivisiin prosesseihin liittyvistä tehtävistä.

Lisäksi odotamme:

– Kokemusta eri järjestelmien kanssa toimimisesta sekä intoa uusien järjestelmien opetteluun ja niiden kehittämiseen
– Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja työskentelystä keskitetyssä palvelutuotantotiimissä
– Kykyä ja halua hallita yksityiskohdat, mutta hahmottaa myös kokonaisuuksia
– Itsenäistä, oma-aloitteista, kehityshenkistä ja tuloshakuista työskentelyotetta
– Organisointi- ja paineensietokykyä
– Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
– Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
– Soveltuvaa tutkintoa (kaupallinen)
– Kokemus terveydenhuollon alalta toimimisesta katsotaan eduksi.

Huom! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen näköalapaikan ja tehtäväkentän OP Ryhmän hankinnassa. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä Asemapaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa.

Kiinnostuitko avoimesta työtehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 15.7.2018. Muista liittää mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Ethän kuitenkaan jätä hakemuksen jättämistä viimeiseen päivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostoassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Hankintapalvelut
Työ alkaa: Elokuun aikana
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.06.2018
Haku päättyy: 15.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki