tribedo tribedo

Ostoassistentti OP Hankintapalveluille

Haemme määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Hankintapalveluille Helsinkiin ostoassistenttia.

Tehtävät

Tehtävänäsi on toimia tilauksesta maksuun prosessin asiantuntijana. Olet mukana hallinnoimassa määriteltyjä tuote- ja palvelukohtaisia ostotilausprosesseja, huolehdit prosessien laadukkuudesta ja toimivuudesta prosessissa mukana olevien toimijoiden kanssa (mm. tilaajat, hyväksyjät, toimittajat, hankinta, ostolaskunkäsittely), tarvittavasta koulutuksesta, opastuksesta sekä asiakaspalvelusta.

Odotamme

Hakijalta odotamme 1-3 vuoden kokemusta hankinnan, oston, taloushallinnon ja/tai muiden palveluiden operatiivisiin prosesseihin liittyvistä tehtävistä. Lisäksi odotamme

  • Kokemusta eri järjestelmien kanssa toimimisesta sekä intoa uusien järjestelmien opetteluun ja niiden kehittämiseen
  • Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja työskentelystä keskitetyssä palvelutuotantotiimissä
  • Kykyä ja halua hallita yksityiskohdat mutta hahmottaa myös kokonaisuuksia
  • Itsenäistä, oma-aloitteista sekä kehityshenkistä ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • Organisointi- ja paineensietokykyä
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Soveltuvaa tutkintoa (kaupallinen)

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen näköalapaikan ja tehtäväkentän OP-ryhmän hankinnassa. Asemapaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa.

HUOM! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 31.7.2017, muista liittää mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostoassistentti OP Hankintapalveluille
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Hankintapalvelut
Työ alkaa: 4.9.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.07.2017
Haku päättyy: 31.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki