tribedo tribedo

Ostolaskujen käsittelijä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia. Opsetin talouspalveluita on tuottamassa reilu 30 hengen osaava porukka, ja palveluihimme kuuluvat mm. ostoreskontran ja osakirjanpidon tehtävät, maksutoimeksiantojen käsittely, sekä matka- ja kululaskuihin liittyvät toiminnot.

Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt osa-aikaisella ostolaskujen käsittelijällä.

Tässä tehtävässä tulet meille määräaikaiseen työsuhteeseen tiliöimään ostolaskuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvia tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ostolaskujen parista, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle arkipäiviin joustavasti sijoittuvaa osa-aikatyötä (20 h/vko) sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen. Sinua odottavat modernit työkalut ja viihtyisät työtilat Helsingin Pitäjänmäessä, sekä kivat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kyseessä on osa-aikainen ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa 2021 ja työt kestävät helmikuuhun 2022 saakka.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 28.2.2021.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä Lauraan: laura.maunula@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostolaskujen käsittelijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 11kk
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko+lisätyö
Haku alkoi: 18.02.2021
Haku päättyy: 28.02.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki