tribedo tribedo

Ostolaskujen käsittelijä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia. Opsetin talouspalveluita on tuottamassa reilu 30 hengen osaava porukka, ja palveluihimme kuuluvat mm. ostoreskontran ja osakirjanpidon tehtävät, maksutoimeksiantojen käsittely, sekä matka- ja kululaskuihin liittyvät toiminnot.

Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt osa-aikaisella ostolaskujen käsittelijällä.

​Tässä tehtävässä tulet meille määräaikaiseksi kausiavuksi tiliöimään ostolaskuja. Työssä menestyminen vaatii sinulta sujuvia tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Lisäksi toivomme kirjanpidon perusteiden sekä arvonlisäverotuksen ymmärrystä.

Arvostamme aikaisempaa toimistotyökokemusta, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Työ sopii hyvin esimerkiksi kaupallista alaa opiskelevalle.

Tarjoamme sinulle arkipäiviin joustavasti sijoittuvaa osa-aikatyötä (n. 15 h/vko), mahdollisuudet kehittymiseen sekä Opsetin kattavat henkilöstöedut. Sinua odottavat modernit työkalut ja viihtyisät työtilat Helsingin Pitäjänmäessä, sekä kivat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla. Työtä on tarjolla tammikuulle 2020 saakka.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 3.10.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä Lauraan: laura.maunula@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostolaskujen käsittelijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Tammikuu 2020 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  15 h/vko
Haku alkoi: 23.09.2019
Haku päättyy: 03.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki