tribedo tribedo

Ostolaskujen käsittelijöitä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia. Opsetin talouspalveluita on tuottamassa noin 20 hengen osaava porukka, ja palveluihimme kuuluvat mm. ostoreskontran ja osakirjanpidon tehtävät, maksutoimeksiantojen käsittely, sekä matka- ja kululaskuihin liittyvät toiminnot.

Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt osa-aikaisilla ostolaskujen käsittelijöillä.

Tässä tehtävässä tulet meille määräaikaiseen työsuhteeseen tiliöimään ostolaskuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvia tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta.  Aikaisempi työkokemusta ostolaskujen parista katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee.

Työskentelemme arkipäivisin, pääasiassa etänä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä taloushallinnon työtehtävien parissa. Sinua odottavat modernit työkalut ja viihtyisät työtilat Helsingin Pitäjänmäessä, sekä kivat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Pääasiassa työskentelemme tällä hetkellä etänä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa 2021 ja työt kestävät 31.8.2021 saakka.

Työsopimus on osa-aikainen 20h/vko+lisätyö, jolloin viikon työtunnit vaihtelevat tilanteen mukaan 20h ja 37,5h välillä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 25.5.2021.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostolaskujen käsittelijöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Kesäkuussa 2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2021
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 11.05.2021
Haku päättyy: 25.05.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki