tribedo tribedo

Ostolaskujen käsittelijöitä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia. Opsetin talouspalveluita on tuottamassa reilu 30 hengen osaava porukka, ja palveluihimme kuuluvat mm. ostoreskontran ja osakirjanpidon tehtävät, maksutoimeksiantojen käsittely, sekä matka- ja kululaskuihin liittyvät toiminnot.

Vahvistamme talouspalveluiden tiimiämme nyt kahdella osa-aikaisella ostolaskujen käsittelijällä.

​Tässä tehtävässä tulet meille määräaikaiseen työsuhteeseen tiliöimään ostolaskuja sijaisuuden ajaksi. Työssä menestyminen vaatii sinulta sujuvia tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Lisäksi toivomme kirjanpidon perusteiden sekä arvonlisäverotuksen ymmärrystä.

Arvostamme aikaisempaa toimistotyökokemusta, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Työ sopii hyvin esimerkiksi kaupallista alaa opiskelevalle.

Tarjoamme sinulle arkipäiviin joustavasti sijoittuvaa osa-aikatyötä (n. 20h/vko), mahdollisuudet kehittymiseen sekä Opsetin kattavat henkilöstöedut. Sinua odottavat modernit työkalut ja viihtyisät työtilat Helsingin Pitäjänmäessä, sekä kivat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla. Työtä on tarjolla 31.3.2020 asti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 31.12.2019.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä Lauraan: laura.maunula@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostolaskujen käsittelijöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.3.2020
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko
Haku alkoi: 18.12.2019
Haku päättyy: 31.12.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki