tribedo tribedo

Palveluasiantuntija OP Osuuskunnalle Vallilaan

Haemme palveluasiantuntijaa OP Osuuskunnan Toimitilapalveluille Helsinkiin vastaamaan Vallila-korttelin käyttäjäpalveluista ja niiden kehittämisestä. Vallila-kortteli toimii OP Ryhmän ja useamman muun yrityksen toimipaikkana ja on edustava pääkonttorikiinteistö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän upeissa puitteissa hyvien yhteyksien äärellä Helsingissä!

Palveluasiantuntijana vastaat oman nimetyn vastuualueesi käyttäjäpalveluista ja sen operatiivisen yhteistyön johtamisesta sisältäen myös operatiivisen toimittajajohtamisen. Huolehdit, että tilat vastaavat edustavaa pääkonttoritasoa aina henkilöstön työskentelykerroksia myöten. Seuraat palveluntuottajien kanssa sovittujen sopimusten toteutumista käytännössä. Palveluita Vallila-korttelissa ovat mm. siivous-, ravintola-, aula- ja kerrosmestaripalvelut, lisäksi korttelissa toimii kuntosali, hieroja, kampaaja ja pesulapalvelut.

Varmistat alueesi palveluiden kustannustehokkuuden sekä huolehdit tilatehokkuudesta. Osallistut Korttelin jatkuvuudenhallinnan ylläpitoon yhdessä muun tiimin sekä palveluntuottajien kanssa. Palveluasiantuntijana vastaat korttelin päivittäisestä vuokralaisyhteistyöstä ja -viestinnästä sekä teet runsaasti yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa – erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä yhteistyötaidot ovat roolissa tarpeen.

Olet päämäärätietoinen ja ymmärrät pientenkin yksityiskohtien vaikutuksen kokonaisuuteen. Kykenet työskentelemään nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja pitämään kylmähermoisen otteen mahdollisissa poikkeustilanteissa. Olet jämäkkä ja järjestelmällinen henkilö, joka toimii vastuullisesti ja itseohjautuen omaa vastuualuettasi hallinnoidessasi. Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä sekä runsaasti asiakaslähtöistä asennetta palveluasiantuntijan roolissa toimiessasi.

Useamman vuoden aikaisempi kokemus kiinteistömanagerin tai isännöinnin tehtävistä antaa hyvät valmiudet roolissa menestymiseen, kiinteistö- ja toimitilapalveluiden osaaminen on tehtävässä eduksi. Asiantuntijana haluat olla aktiivisesti kehittämässä oman vastuualueesi toimintaa ja ideoit mieluusti yhdessä muun tiimin kanssa myös koko tiimin tekemisen kehittämiseksi.

Pääset liittymään osaksi huippuammattilaisista koostuvaa Toimitilapalveluiden kuusihenkistä Vallila-tiimiä, jossa lisäksesi työskentelee tilasuunnittelija, tekninen manageri sekä työympäristöasiantuntijoita. Tiimissä tehdään töitä itsenäisesti jokainen omasta vastuualueestaan huolehtien yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä on liukuva työaika ja pystyt hyvin itse suunnittelemaan omaa työviikkoasi. Työn luonteen vuoksi työ on pääsääntöisesti lähityöskentelyä Vallilassa.

Lähde mukaan luomaan turvallisia, terveellisiä ja viihtyisiä tiloja Vallila-kortteliin – hae tehtävään jo tänään! Edistämme rekrytointia jo hakuajan puitteissa ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn aloitus on 1.2.2024 ja työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja se solmitaan Tribedon kanssa. Me Tribedolla panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon Mehiläisellä heti työsuhteen ensimmäisestä päivästä alkaen, ePassin lounas- ja hyvinvointiedun sekä polkupyöräetuuden.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Ota yhteyttä:

Sijainti: Gebhardinaukio 1
Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluasiantuntija OP Osuuskunnalle Vallilaan
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20231120
Haku päättyy: 10.12.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki