tribedo tribedo

Palveluasiantuntija OP Toimitilapalveluille Jyväskylään tai Kokkolaan

Haemme nyt OP:n Toimitilapalveluille Jyväskylään tai Kokkolaan

Palveluasiantuntijaa

Tulet työskentelemään valtakunnallisen OP Toimitilapalvelun asiakaspankeissa ja keskusyhteisön kohteissa talotekniikan ja käyttäjäpalveluiden asiantuntijana.

Työsi on johtaa käyttäjäpalveluiden kumppaneita (esim. siivouspalvelut) sekä varmistaa ja valvoa palveluiden laatua. Osallistut käyttäjäpalveluiden ja palvelukuvauksien kehittämiseen sekä varmistat omalta osaltasi kiinteistötietojärjestelmien ajantasaisuuden. Toimit asiantuntijana muun muassa erilaisissa ylläpito-, muutos-, korjaus- ja uudisrakennushankkeissa. Vastaat toimitilojen työolosuhteiden toteutumisesta kiinteistöpäälliköiden ja teknisten palveluasiantuntijoiden kanssa. Saat vastuullesi myös taloteknisten haasteiden arkista ratkomista huoltoyhtiöiden kanssa. Toimitilamuutoksissa vastaat käytännön järjestelyistä, kuten mm. muutoista, kumppaneiden johtamisesta sekä hankkeen aikataulusta.

Toimialue koostuu Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueesta ja matkustuspäiviä tulee todennäköisesti viikoittain. Tästä syystä oma auto on tehtävässä suoriutumisen kannalta pakollinen.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta käyttäjäpalveluiden parissa työskentelystä. Osaamisesi kiinteistöjen ylläpidosta sekä suoritetut kiinteistöalan koulutukset katsotaan eduksi.

Omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot ja työskentelet mielellään monien sidosryhmien kanssa. Etsimme todellista tekijää, joka viihtyy käytännön tasolla. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Hahmotat hyvin kokonaisuuden ja osaat priorisoida asioita luonnostaan. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja matkustaminen sopii sinulle.

Työpisteesi voi sijaita Jyväskylässä tai Kokkolassa kotipaikkasi mukaan, toimialueesi koostuessa Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueesta. Matkustuspäiviä tulee todennäköisesti viikoittain, olethan siis valmis liikkumaan eri toimipisteidemme välillä. Tehtävä on itsenäinen, mutta ympärilläsi on kollegoja tukemassa pohjoisen Suomen alueella. Työ ei ole sidottu paikkakuntaan vaan tarjoamme sinulle hyvät etätyömahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen talotekniikan ja käyttäjäpalveluiden osaamiskentältä OP:n kehittyvässä ympäristössä. Työsopimus tehdään Tribedo Oy:n kanssa viikkotyöaikasi ollessa 37,5 h/vko. Tarjoamme sinulle matkapuhelinedun sekä hyvinvointia tukevat henkilöstöetumme kuten lounasedun, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassi Flex -hyvinvointiedun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta 12.6.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, olethan siis nopea!

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä tribedo.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluasiantuntija OP Toimitilapalveluille Jyväskylään tai Kokkolaan
Sijainti: Jyväskylä, Kokkola
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 24.05.2022
Haku päättyy: 12.06.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki