tribedo tribedo

Palveluasiantuntija OP Toimitilapalveluille Jyväskylään

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja valtakunnallisesti monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP:n Toimitilapalveluille palveluasiantuntijaa Jyväskylään

Keskeisimpinä tehtävinäsi tulee olemaan OP:n omien toimitilojen, sekä tarvittavilta osilta sijoituskohteiden käyttäjäpalveluista vastaaminen, sekä palvelukuvausten ja toimintatapojen yhtenäistäminen ja kehittäminen. Tämän lisäksi vastuullasi on kustannustehokkuuden varmistaminen oman osa-alueiden palveluissa.

Tämän lisäksi tärkeimpiä tehtäviäsi tulee olemaan:

 • Oman vastuualueen toimittajajohtaminen
 • Vastaat tilamuutosten käytännön tekemisestä esim. kalustemuutot, tilan käyttöönotto, vanhasta tilasta luopuminen
 • Toimit tarvittaessa yhteyshenkilönä tai asiakasvastaavana pankille tai KY-tilalle
 • Tavoitteena hyvät, turvalliset, viihtyisät ja terveelliset ja vastuulliset pankkikonttorit ja keskusyhteisön tilat

Menestyäksesi tässä työtehtävässä, odotamme sinulta seuraavia:

 • Prosessien johtamis- ja kehittämisosaaminen
 • Asiakaslähtöisyys ja palvelualttius
 • Toiminnan suunnittelu ja organisointikyky
 • Kyky havainnoida ja ratkaista ongelmia
 • Muutosketteryys ja hallittu riskinottokyky
 • Aktiivinen oman osaamisen kehittäminen
 • Aktiivinen ja muita tukeva toiminta omassa tiimissä ja muissa tiimeissä

Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy kaupallinen-, tekninen-, tai muu vastaava koulutus. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot ja työskentelet mielellään monien sidosryhmien kanssa. Etsimme todellista tekijää, joka viihtyy käytännön tasolla. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Hahmotat hyvin kokonaisuuden ja osaat priorisoida asioita luonnostaan. Osaat huomioida tilojen käyttäjien tarpeet ja löydät ongelmiin kustannustehokkaat ratkaisut.

Oletko sinä käyttäjäpalveluiden rautainen ammattilainen?

Ehkä olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ihmisten hyvinvoinnista huolehtivasta organisaatiosta, sekä hyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Tehtävä on itsenäinen mutta ympärilläsi on asiantuntijoista koostuva ammattitaitoinen tiimi. Työskentelyäsi tukee myös muut yksikön ammattilaiset. Tehtävä on uusi ja se rakentuu ajan kuluessa tehtävään valittavan omien intressien kautta.

Työt alkavat touko-kesäkuun aikana. Työssä on myös osittainen etätyöskentelymahdollisuus. Tehtävä edellyttää omaa autoa ja liikkumisvalmiutta. Työalue on Keski-Suomi ja Etelä-Pohjanmaa. Matkustuspäiviä tulee todennäköisesti viikoittain.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 12.5.2021 mennessä. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluasiantuntija OP Toimitilapalveluille Jyväskylään
Sijainti: Jyväskylä
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Mahdollisimman pian touko-kesäkuun aikana
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.04.2021
Haku päättyy: 12.05.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki