tribedo tribedo

Palveluesimies chat-asiakaspalveluun

Opset hakee Tampereelle määräaikaista palveluesimiestä chat-asiakaspalveluun Tampereelle.

Tehtävät

Sinun vastuullesi tulevat vastuualueesi palvelutuotannon suunnittelu, organisointi ja kumppaniyhteistyö, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tiimisi tavoitteiden mukaisen tekemisen varmistaminen.

Odotamme

Toivomme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia.

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Kehität tiimiäsi valmentavan esimiestyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja. Aikaisempi kokemus monikanavaisen asiakaspalvelun tehtävistä on edellytys tehtävässä onnistumisessa. Lisäksi kokemus esimiestehtävistä tai vastuullisista organisointitehtävistä on eduksi. Olethan valmis vuorotyöhön.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikaisen työsuhteen joko osa- tai kokoaikaisena, mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä jo heinäkuun 2020 aikana tai mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Miitri Sivonen ti 30.6. klo 16.00-17.00 ja to 2.7. klo 10.00-11.00. Tavoitat Miitrin numerosta 050 565 9628.

Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään 7.7.2020.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies chat-asiakaspalveluun
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Heinäkuussa 2020 tai sopimuksen mukaisesti
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Sopimuksen mukaisesti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.06.2020
Haku päättyy: 07.07.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki