tribedo tribedo

Palveluesimies chat-palveluihin

Palvelumme kasvaessa haemme vakuutuksen chat-tiimiimme Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

Palveluesimiestä

Tehtävät

Opsetin kasvavan palvelukysynnän tukemiseksi haemme lisävahvistusta esimiestehtäviin. Sinun vastuullesi tulevat monikanavaiset myynnilliset chat-palvelut. Tehtävään sisältyy palvelutuotannon myynnillisyyden aktiivinen kehittäminen, tiimisi HR-asiat sekä tulosten ja laatumittareiden aktiivinen seuranta ja kehittäminen.

Odotamme

Haemme palveluesimiehen tehtävään työstään innostuvaa persoonaa. Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tavoitteellista myynnillisyyttä, itsenäistä ja kehittävää otetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja kehittää tiimistäsi joukkueen, joka syttyy uusista haasteista.

Menestyt tehtävässä, mikäli olet positiivinen, innovatiivinen sekä yrittäjä- ja tiimihenkinen osaaja.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vakuutusalan tehtävistä, ja/tai prosessinomaisista palvelutuotannon tehtävistä. Työkokemus esimiestehtävistä on hyvä lisä ja kokemus korvauspalvelusta katsotaan eduksi.

Olethan valmis vuorotyöhön, sillä työajat vaihtelevat ma-la klo 8.00 – 22.00 välisinä aikoina.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä haastavan ja kehittävän työnkuvan. Toivomme, että pääset aloittamaan työt kanssamme tammikuussa 2018.

Hakuaika päättyy 31.12.2017, mutta haethan tehtävää heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakkuuspäällikkö Janne Komulaiselta puhelimitse to 21.12.2017 klo 12.00 – 16.00, puh. 040 648 5734 tai osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies chat-palveluihin
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Tammikuussa 2018
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.12.2017
Haku päättyy: 31.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki