tribedo tribedo

Palveluesimies Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Haemme henkilöstölähtöistä ja tavoitteellista palveluesimiestä Vallilan toimipisteeseemme.

Tässä työssä kaiken perusta ovat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot, itsenäinen ja edistävä työote ja taito hallita kokonaisuuksia sekä sidonnaisuuksia. Sinulla on halu sekä kyky kehittää työyhteisöä. Kun tavoitteena on henkilöstön potentiaalin hyödyntäminen, on sinun tehtäväsi rohkaista osaajiamme ottamaan vastuuta, tukea heitä ratkaisujen löytämisessä sekä tarjota erilaisia näkökulmia hyödynnettäväksi. Olet jatkuvasti ja systemaattisesti läsnä ihmisten arjessa, sekä vahvistat heidän motivaatiotaan. Tavoitteenamme onkin osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö.

Tähän esimiestehtävään kuuluvat palvelualueen henkilöstön päivittäinen johtaminen, HR-asiat ja toiminnan kehittäminen. Innostat tiimiäsi tulostavoitteiden mukaisesti ja tavoitteenasi onkin jatkuva parantaminen sekä uusien toimintamallien ja osaamisen kehittäminen. Sinulla on valmentava ja työntekijälähtöinen tapa toimia, ja kokemusta sekä palveluntuotannon johtamisesta että asiakassuhteiden hoitamisesta. Olet tiimin positiivinen tuki ja turva myös käynnissä olevassa muutoksessa.

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.

Onnistumisessasi sinua tukevat osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi sekä yhtiön tukitoiminnot.

Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 22.5.2019.

Heräsikö kysymyksiä?

Liiketoiminta-alueen päällikkömme Mia Ypyä on puhelimitse tavoittavissa 10.5. klo 12.00-13.00 sekä 15.5. klo 9.00-9.30 (puh 040-6300599). Voit myös lähettää tiedustelusi sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.05.2019
Haku päättyy: 22.05.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki