tribedo tribedo

Palveluesimies Helsinkiin

Palveluesimies digitointi- ja raportointipalveluihin

Haemme tavoitteellista digiajan osaajaa palveluesimiehen tehtäviin Helsingin toimipisteellemme.

Tehtävät

Esimiestehtävään kuuluu vastuullasi olevien digitointi- ja raportointipalveluiden johtaminen ja kehittäminen.

Johdat ja innostat tiimiä aktiivisesti toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja uusien toimintamallien innovointiin. Vastuullasi on palveluihin liittyvien prosessien, järjestelmien ja raportoinnin seuranta ja kehittäminen. Onnistumisessasi sinua tukevat yhtiön tukitoiminnot. Osallistut myös aktiivisesti asiakasyhteistyöhön.

Odotamme
  • kykyä valmentaa ja johtaa tiimiä digiajan murroksessa
  • tavoitteellista työotetta
  • laajojen kokonaisuuksien hahmottamista ja organisointikykyä
  • tiimityöskentelytaitoa
Edellytämme

Oikea-aikaisesti resursoidut tuotantopalvelut edellyttävät sinulta prosessijohtamisen osaamista, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Edellytämme sinulta ymmärrystä datan käsittelystä sekä tietokannoista, soveltuvaa koulutusta tai kokemusta.

Muutosjohtaminen on vahvuutesi ja eduksesi katsotaan aiempi kokemus vastuullisista organisointitehtävistä. Myös aikaisempi esimieskokemus, Lean-filosofian tuntemus, pankki- ja vakuutusalan tuntemus, sekä vahva tietotekninen osaaminen katsotaan eduksesi.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tiedot

Haku päättyy: 13.8.2017, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työaika: 37,5h/vko
Työpaikan sijainti: Elimäenkatu, Helsinki
Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva

Lisätietoja:  opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.06.2017
Haku päättyy: 13.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki