tribedo tribedo

Palveluesimies Kuopioon

Opsetin organisaation vahvistuessa ja edellisen esimiehen siirtyessä Opsetin urapolulla toisiin tehtäviin, haemme tavoitteellista ja innostavaa osaajaa palveluesimiehen tehtäviin Kuopion toimipisteellemme.

Tehtävät

Esimiestehtävään kuuluvat vastuullasi olevien Uusien liiketoimintojen asiakaspalveluiden kehittäminen ja johtaminen.

Johdat ja kannustat tiimiä aktiivisesti toiminnan jatkuvaan parantamiseen, uusien toimintamallien innovointiin ja osaamisen kehittämiseen. Vastuullasi ovat valmentava johtaminen, palveluihin liittyvien prosessien, järjestelmien ja raportoinnin seuranta ja kehittäminen, sekä tiimisi talouden seuranta ja HR-asiat. Osallistut myös aktiivisesti asiakasyhteistyöhön.

Odotamme

– erinomaisia asiakasyhteistyötaitoja

– kokemusta ja kykyä valmentaa sekä johtaa tiimiä

– tavoitteellista ja itsenäistä työotetta

– kokonaisuuksien ja sidonnaisuuksien hahmottamis- ja organisointikykyä

– tiimityöskentelytaitoa

Edellytämme

Arjen ja muutoksen johtaminen ovat vahvuuksiasi ja sinulla on kokemusta organisointi- tai esimiestehtävistä. Asiakaskohtaamiset sujuvat luontevasti ja asiakaskokemus on intohimosi. Et ole kangistunut kaavoihin eikä tekemistäsi leimaa se, miten asiat on aina tehty, vaan olet valmis hahmottelemaan rohkeasti uusia toimintamalleja ja kehittymään.

On etu, jos sinulla on kokemusta uusien palveluiden haltuunotosta ja olet start-up-henkinen

Tarjoamme

Onnistumisessasi sinua tukevat yhtiön tukitoiminnot sekä osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi. Työympäristömme on alati muuttuva ja mahdollistaa osaamisen sekä ammattitaidon jatkuvan kehittämisen.

Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Katso alta video, jolla uudet tiimiläisesi kertovat tiimistään ja siitä, millaista esimiestä he toivovat.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.09.2018
Haku päättyy: 07.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki