tribedo tribedo

Palveluesimies Kuopioon

Palvelutuotannon kehittyessä haemme lisää vahvistuksia joukkoomme. Oletko Sinä uusi myyntihenkinen palveluesimiehemme?

Opset hakee uutta palveluesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen pankkipalveluiden puhelinpalveluun Kuopioon.

Tehtävät

Sinun vastuullesi tulevat vastuualueesi palvelutuotannon suunnittelu ja organisointi, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tuloksen seuranta.

Odotamme

Toivomme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Sinulla on vahva myynnillinen ote, tiimityöskentelytaitoa, haluat kehittyä ja kehittää tiimistäsi joukkue, joka syttyy uusista haasteista. Kielitaito ja etenkin ruotsin kielen sujuva taito katsotaan eduksi.

Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja.

Aikaisempi kokemusta finanssialan, myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä on edellytys tehtävässä onnistumisessa. Lisäksi kokemus esimiestehtävistä tai vastuullisista organisointitehtävistä on suotavaa. Olethan valmis vuorotyöhön.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen pankkipalveluiden puhelinpalvelussa Kuopiossa.

Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään 31.12.2017.

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi ja asiakkuuspäällikkö Miitri Sivoselta puhelimitse ma 07.12. klo 15.00 – 16.00 ja ti 12.12. klo 9.00-10.00, puh. 010 252 4754.

Lisää Opsetista työpaikkana linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=AOVsIl5c-5o


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.2.2018
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 04.12.2017
Haku päättyy: 31.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki