tribedo tribedo

Palveluesimies monikanavaiseen asiakaspalveluun Ouluun

Palvelutuotannon kehittyessä ja vahvistuessa haemme lisää vahvistuksia joukkoomme. Oletko Sinä uusi myyntihenkinen palveluesimiehemme?

Opset hakee uutta palveluesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun.

 

Tehtävät

Sinun vastuullesi tulevat vastuualueesi palvelutuotannon suunnittelu ja organisointi, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tiimisi tavoitteiden mukaisen tekemisen varmistaminen.

Odotamme

Toivomme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia.

Sinulla on vahva myynnillinen ote ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Kehität tiimiäsi valmentavan esimiestyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Kielitaito ja etenkin ruotsin kielen sujuva taito katsotaan eduksi.

Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja. Aikaisempi kokemus finanssialan, myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun tehtävistä on edellytys tehtävässä onnistumisessa. Lisäksi kokemus esimiestehtävistä tai vastuullisista organisointitehtävistä on eduksi. Olethan valmis vuorotyöhön.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä.

Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään 31.07.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies monikanavaiseen asiakaspalveluun Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.07.2018
Haku päättyy: 31.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki