tribedo tribedo

Palveluesimies Ouluun

Haemme Opsetin henkilöstövuokrauksen liiketoimintaan Ouluun uutta palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2019.

Tehtävän tavoitteena on tuottaa asiakkaallemme OP Ryhmälle laadukkaita ja kustannustehokkaita ICT-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluita.

Palveluesimiehen tehtävään kuuluu asiakastoimeksiantojen vastaanotto ja asiakassuhteiden hoitaminen, rekrytointien toteutus, vuokratyöntekijöiden hallinnollisena esimiehenä toimiminen sekä työsuhdeasioiden hoitaminen. Vastuualueeseen kuuluu myös oman palvelualueen hallinnointi laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Tehtävässään palveluesimies mahdollistaa ja varmistaa palvelualueensa hallitun kasvun, edistää Opsetin työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa näkyvyyttämme työmarkkinoilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua työskennellä ihmisten kanssa, palveluhenkisyyttä, jämäkkyyttä, sekä hyvää paineensietokykyä. Odotamme hakijan olevan oma-aloitteinen ja aktiivinen osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakasyhteistyötaidot, sekä kyky hallita itsenäisesti niin pieniä yksityiskohtia kuin laajempia kokonaisuuksiakin. Lisäksi odotamme hyviä IT-taitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa, sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Toivomme lisäksi

–       kokemusta vastaavista tehtävistä henkilöstövuokrauksen parissa

–       Oulun alueen työmarkkinoiden tuntemusta

–       kokemusta ICT-rekrytoinneista

–       halua ja kykyä verkostoitua ja hakea aktiivisesti uusia osaajia

Jätäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 23.1.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo tammikuun loppupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Mia Ypyä, puh. 040 6300 599 (ma 14.1. klo 13-14 ja pe 18.1. klo 8-9).


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Helmikuussa 2019
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.01.2019
Haku päättyy: 23.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki