tribedo tribedo

Palveluesimies palvelupäälliköiden sijaiseksi Asiakaspalveluun ja myyntiin (Joensuu tai Kuopio)

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta -ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt palveluesimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen toimimaan esimiesten sijaisena kesän 2020 aikana.

Tehtävässä Sinulle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus toimia palvelupäälliköiden sijaisena. Sinun vastuullesi tulevat palvelutuotannon suunnittelu ja organisointi, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tiimisi tavoitteiden mukaisen tekemisen varmistaminen sijaisuusjaksojen aikana.

Toivomme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä joustavuutta ja taitoa hallita kokonaisuuksia.

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja näyttöjä erinomaisista tiimityöskentelytaidoista. Kehität tiimiäsi valmentavan esimiestyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat vahvan paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja.

Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta vastuullisista palveluiden ohjaamista ja/tai valmentamista sisältäneistä organisointitehtävistä, HR-asioiden tuntemista sekä näyttöjä asiakokonaisuuksien perehdyttämisestä ja tuloksellisuuden varmistamisesta. Aikaisempi kokemus finanssialan, myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun tehtävistä on eduksi.

Olethan valmis vuorotyöhön ja valmis tekemään yhteistyötä eri tiimien kanssa kesän 2020 aikana. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työt alkavat kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä.

Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään 28.05.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Miitri Sivonen puhelimitse pe 22.05. klo 10.00 – 11.00 ja ti 26.05. klo 16.00-17.00, puh 050 565 9628.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies palvelupäälliköiden sijaiseksi Asiakaspalveluun ja myyntiin (Joensuu tai Kuopio)
Sijainti: Kuopio tai Joensuu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Kesäkuussa tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Kesä 2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.05.2020
Haku päättyy: 28.05.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki