tribedo tribedo

Palveluesimies Tampereelle

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä.  Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria. 

Haemme Opsetiin henkilöstöpalveluihin Tampereelle palveluesimiestä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluvat asiakassuhteiden hoitaminen ja henkilöstöresursoinnin asiakastoimeksiantojen vastaanotto, rekrytointien toteutus, vuokratyöntekijöiden hallinnollisena esimiehenä toimiminen sekä työsuhdeasiat. Vastuualueeseen kuuluu myös oman palvelualueen hallinnointi laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Tehtävässään palveluesimies mahdollistaa ja varmistaa palvelualueensa hallitun kasvun, edistää Opsetin työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa näkyvyyttämme työmarkkinoilla. 

Tässä työssä kaiken perustana ovat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot, itsenäinen, tavoitteellinen ja napakka työote, sekä taito hallita kokonaisuuksia ja sidonnaisuuksia. Sinulla on valmentava tapa toimia sekä kokemusta esim. rekrytointien toteuttamisesta, henkilöstöpalvelualalta tai finanssisektorilta.   

Toimintaympäristömme on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä, joten edellytämme mahdollisuutta joustaa vaihtelevan työmäärän mukaan.  Omassa roolissasi keskiössä ovat yhteistyö sidosryhmien kanssa ja henkilöstöasioiden mallikas hoitaminen. Toivomme, että sinulla on valmius matkustaa Suomessa muissa toimipisteissämme.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Sinulla on halu sekä kyky kehittää työyhteisöä ja palveluitamme. Palveluidemme laatu ja kannattavuus, sekä motivoitunut ja osaava henkilöstö ovat toimintaasi ohjaavia tavoitteita.

Onnistumisessasi sinua tukevat osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi sekä yhtiön tukitoiminnot.

Jos tunnistit itsesi tiimiimme sopivaksi, ethän epäröi lähettää hakemustasi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 17.4.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Miitri Sivonen ti 7.4. klo 16.00-17.00 ja ti 14.4. klo 9.00-10.00. Miitrin tavoitat näinä ajankohtina numerosta 050 565 9628.

Muutoin tavoitat meidät sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 06.04.2020
Haku päättyy: 15.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki