tribedo tribedo

Palveluesimies Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.

Vahvistamme Tampereen toimintojamme ja haemme henkilöstölähtöistä palveluesimiestä Tampereen Hermian toimipisteeseemme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka.

Tässä työssä kaiken perusta ovat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä itsenäinen ja edistävä työote. Sinulla on halu sekä kyky kehittää työyhteisöä. Olet jatkuvasti ja systemaattisesti läsnä ihmisten arjessa, jakamassa onnistumisia ja tukemassa muutoksissa. Sinun tehtäväsi on rohkaista osaajiamme ottamaan vastuuta ja tukea heitä ratkaisujen löytämisessä.

Tähän esimiestehtävään kuuluvat henkilöstön päivittäinen johtaminen sekä HR-asiat. Innostat tiimiäsi ja sinulla on valmentava ja työntekijälähtöinen tapa toimia. Toivomme sinun olevan aktiivinen, tavoitteellinen ja tiimihenkinen ja että kannat rohkeasti vastuuta. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on oltava esimieskokemusta.

Onnistumisessasi sinua tukevat osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi, sekä yhtiön tukitoiminnot.

Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 26.5.2020, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävän aloitus heti.

Heräsikö kysymyksiä? Voit lähettää tiedustelusi sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.05.2020
Haku päättyy: 26.05.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki