tribedo tribedo

Palveluesimies Tampereelle

Haemme Opsetin henkilöstövuokrauksen liiketoimintaan Tampereelle palveluesimiestä perhevapaasijaisuuteen. Työ alkaa toukokuussa ja työsuhde solmitaan noin vuodeksi eteenpäin.

Opset on monipuolinen asiantuntijaorganisaatio, joka on jo yli 15 vuoden ajan tarjonnut toimiston tukipalveluja ja henkilöstövuokrausta OP Ryhmälle. Meitä on kahdeksalla paikkakunnalla yli 1000 oman alansa ammattilaista. Liity sinäkin kasvavaan joukkoomme!

Tehtävät

Palveluesimies työskentelee Opsetin henkilöstövuokraus-yksikössä, ja tehtävän tavoitteena on tuottaa asiakkaallemme OP Ryhmälle laadukkaita ja kustannustehokkaita rekrytointi- ja vuokratyöpalveluita.

Palveluesimiehen tehtävään kuuluu asiakastoimeksiantojen vastaanotto ja asiakassuhteiden hoitaminen, rekrytointien toteutus, vuokratyöntekijöiden hallinnollisena esimiehenä toimiminen, sekä työsuhdeasioiden hoitaminen sovittujen toimintamallien ja prosessien mukaisesti.

Vastuualueeseen kuuluu myös oman palvelualueen hallinnointi laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Palveluesimies vastaa budjetin toteutumisesta sekä mm. asiakasraportoinnista.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua työskennellä ihmisten kanssa, palveluhenkisyyttä, jämäkkyyttä, sekä hyvää paineensietokykyä. Odotamme hakijan olevan oma-aloitteinen ja aktiivinen osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky hallita itsenäisesti niin pieniä yksityiskohtia kuin laajempia kokonaisuuksiakin. Lisäksi odotamme hyviä IT-taitoja ja matkustusvalmiutta Suomessa.

Eduksi katsomme

–       kokemuksen henkilöstövuokrausalalta ja/tai finanssisektorilta
–       liiketoiminnallisen ja tavoitteellisen toimintatavan
–       mahdollisuuden joustaa vaihtelevan työmäärän mukaan
–       systemaattisen ja vastuullisen työotteen

Hakemuksen, cv:n sekä palkkatoiveen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta viimeistään 3.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa konseptipäällikkö Tanja Koskenkorva: tanja.koskenkorva@op.fi , Puh. 040 350 3794 (pe 23.3. klo 13.30. – 15.00 sekä ti 27.3. klo 15.30 – 17.00)

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Toukokuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Noin vuoden määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.03.2018
Haku päättyy: 03.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki