tribedo tribedo

Palveluesimies vakuuttamisen ajanvarauspalveluun Tampereelle

Haemme Tampereelle vakuuttamisen ajanvarauspalveluun Palveluesimiestä

Tehtävät

Sinun vastuullesi tulevat vastuualueesi palvelutuotannon myynnin johtaminen ja organisointi, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat sekä tuloksen seuranta.

Odotamme

Toivomme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Tavoitteellinen myyntityö ruokkii motivaatiotasi, haluat kehittyä ja kehittää tiimistäsi joukkueen, joka syttyy uusista haasteista.

Edellytämme vahvaa myynnin valmentamista, ja erinomaisia yhteistyötaitoja laajan kumppaniverkoston kanssa toteutettavaan aktiiviseen yhteydenpitoon. Kokemus vakuutuspalveluista, esimiestehtävistä tai vastuullisista organisointitehtävistä on suotavaa.Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi ja omaat hyvän paineensietokyvyn.
Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen Opsetin Tampereen puhelinpalvelun vakuutustiimissä.

Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan joustavasti, mielellään marraskuun 2018 aikana.

Tunnistitko itsesi?

Hae paikka heti hakulinkin kautta! Hakuaika päättyy 2.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä ma 20.8 klo 10-11 sekä ti 21.8 klo 15-16 antaa projektipäällikkö Sanna Tuomainen, puh. 040 621 2770.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies vakuuttamisen ajanvarauspalveluun Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Marraskuun 2018 aikana
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.08.2018
Haku päättyy: 02.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki